Suroviny
Porce: 50 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 406 kJ / 3 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,38 g |
| Tuky | 184,82 g |
| Vláknina | 10,83 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 311,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
Moje poznámka
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 48 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
formičkové cukroví,
ořechy né do formiček,
prodej vlaskych orechu,
ořechove curovi,
staré formičky,
maso orechy a hrebicek,
formickove testa orechy,
formickove testo,
co ze starých formiček,
www tescoma s chuti.cz recepty medu a ořechú,
tescoma s chuti orechove kolacky,
curoví ořechy,
teskoma s chuti c.z,
prodej starych formicek,
tescoma s chutí recept 11.7.2018,
tescoma s chuti recepty ze vcerejska,
tescoma silikonove formy na ořechy,
ořechove curovi - ořechy,
majka57,
formičkové rohlíčky s čokoládovým krémem
Suroviny:
mouka hladká,
koření hřebíček,
mandle mleté,
máslo,
med,
cukr třtinový,
máslo,
cukr moučkový,
piškoty,
amaretto
Komentáře (36)
Když ale u "formičkového" občas tento problém nastane, nechám vychladnout, pak dám na chvilku do horké trouby (nebo vzhůru nohama pod gril) a pak už to obvykle jde skoro samo. STEJNĚ VYKLÁPÍM CHLEBÍČKY či srnčí hřbety
tejaja: Absolútne súhlasím, lebo ja som v živote žiadnu formičku nevymazávala. Ja som ale cesto - na akékoľvek podobné pečivo - nechala zamiesené v chlade aj 3-7 dní a hlavne som ho dávala do formičiek studené a namočené - len spodnú časť - do hrubej múky. Pred pečením som celý plech "vyhodila" na balkón chladiť. Po upečení tiež dosť rýchlo šup-šup von z formičiek. Po skončení celého pečenia som všetky formičky nasypala do veľkej misy, do saponátového kúpeľa, nechala som odmočiť a pekne jednu po druhej poumývať, dobre opláchnuť, šup na plech do teplej rúry, kde sa do rána vysušili.
Všetkým želám ešte pekné pečenie
A silikon? ten prostě nemůžu
Ale ty teflonové vypadají dobře