Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 81,55 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 83,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gv60
Moje poznámka
Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gv60
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 minutou
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 minutami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 39 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 1 hodinou
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 6 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
parmazán recepty,
sýr grana padano vcelku,
parmazán,
grana padano recept,
grana padano recepty,
parmezán koupit,
gran moravia kde koupit,
parmazán gran moravia,
parmazán albert,
parmezan albert,
kuřecí stehna s parmazánovou krustou,
kolik stojí parmazán,
keřecí stehna recepty,
sýr grana padano x parmazán,
strouhanka s parmezánem,
parmazánová omáčka k testovinam,
parmazán kde ho koupím,
gran moravia-sýr,
kde koupit parmazan,
strouhanka pečena
Suroviny:
stehno kuřecí,
strouhanka,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka,
majoránka,
tymián sušený,
máslo,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Mimochodem - když jsem se ptala našich, proč mě místo na uměleckou školu nedali na hotelovku, tak argumentovali, že hotelovka byla v první polovině 80. let natolik lukrativní záležitostí, že byla jen pro děti prominentů.
A já, s velmi dobrými známkami, ovšem špatným "profilem" (dcera politicky problematického umělce; vnučka z úspěšné prvorepublikové rodiny (gastronomicky); navíc s příbuznými v kapitalistické cizině) jsem byla zařazená mezi děti "uklizené" na střední umělecké školy (nějaký talent být musel, to ano) spolu s disidentskými profesory...
Mohla jsem být jinde, jenže po pravdě řečeno, ve čtrnácti jsem ani já nevěděla, co chci v životě dělat a po maturitě už byl humanitní směr (při absenci toho "opravdového" talentu) víceméně daný...
Elizo