Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 35 954 kJ / 8 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 977,58 g |
| Tuky | 405,51 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 15,73 g |
| Sodík | 10,81 g |
| Sůl | 21,15 g |
| Sacharidy | 256,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí játra na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dr8q
Moje poznámka
Hovězí játra na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dr8q
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit hovězí játra,
hovězí játra na cibulce podle babičky,
hovězí játra,
hovezi jatra na cibulce,
hovězí játra recept,
hovězí játra s mladého býčka,
hovězí játra recepty,
recept na hovězí játra,
játra na cibulce se slaninou hovězí,
hovezi jatra s okurkou,
recepty játra hovezi,
hovězí játra se slaninou,
hovězí játra smažená,
hovezi na slanine,
recepty na hovězí játra,
hovjezi jatra na slanině,
restované hovězí játra na cibulce,
recept hovězí játra,
játra na slanině,
hovezí na slanině recepty
Suroviny:
játra hovězí,
cibule,
slanina gazdovská,
hořčice,
smetana,
okurky sterilované,
vývar masový,
sůl,
pepř,
kmín celý,
kurkuma
Komentáře (4)