Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Moje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno 24. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dopékané řízky
jakub@V před 10 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 12 minutami
Palačinky s džemem
jakub@V před 14 minutami
Koprová omáčka
Sahula před 1 hodinou
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 2 hodinami
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 3 hodinami
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 6 hodinami
Tématické fráze:
ricottové noky,
ricotove knedlicky,
riccotove noky,
ricotove noky,
riccotové knedlíčky,
noky z ricotty,
noky z riccoty,
rikotové knedlíčky,
antonio carluccio recepty,
recept ricottové noky,
rikotové noky,
ricottové knedlíky,
nočky z riccoty,
ricotove knedliky,
riccotové knedlíky,
riccotové nočky,
knedlicky z riccoty,
ricottové nočky,
ricotove nocky,
rikotové knedlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sýr ricotta,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (23)
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...
Máš 7.