Hovězí medailonky v jogurtovo-česnekovém kabátku s adžikou
Křehké a jemné hovězí maso s vůní česneku je skvělý oběd i báječná večeře pro rodinu i blízké. A jak udělat z kousku hovězího delikátní záležitost? Naložte ho a upečte podle tohoto jednoduchého receptu.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 657 kJ / 874 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 136,19 g | 
| Tuky | 17,93 g | 
| Vláknina | 6,18 g | 
| Cholesterol | 285 mg | 
| Sodík | 632 mg | 
| Sůl | 1,43 g | 
| Sacharidy | 41,27 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí medailonky v jogurtovo-česnekovém kabátku s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnB0
Moje poznámka
					
				
Hovězí medailonky v jogurtovo-česnekovém kabátku s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnB0
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 22 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 32 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovezi medajlonky, 
						
						
							medailonky z hoveziho masa, 
						
						
							sítko proti prskání tuku, 
						
						
							medailonky z hovězího, 
						
						
							hovezi plec medailonky, 
						
						
							hovězí kulatá plec recept, 
						
						
							recepty s adžikou, 
						
						
							maso v jogurtovo kabatku, 
						
						
							hovezi medajlonky recept, 
						
						
							hovězího masa marináda na medailonky, 
						
						
							hovězí medajlonky recepty, 
						
						
							jak dělat medailonky z hovězího, 
						
						
							hovezi medailonky s hranolkami, 
						
						
							hovězí ohanka recepty, 
						
						
							medajlonky z kulaté plece, 
						
						
							hovezi v jogurtu, 
						
						
							hovězí maso v jogurtu, 
						
						
							hovězí medailonky v troubě, 
						
						
							veprove medailonky v jogurtu, 
						
						
							nejlepsi cesnekove medailonky
						
					
						Suroviny:
						
							plec hovězí kulatá, 
						
						
							jogurt bílý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							koření adžika, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
Komentáře (7)
A proč vůbec maso opékat před pečením v troubě?