Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,92 g |
Tuky | 7,91 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmXM
Moje poznámka
Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmXM
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 12 sekundami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 3 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí biskup,
recept kuřecí polévka,
kuřecí polévka,
kuřecí biskupy,
kuřecí polívky,
kureci biskup na polevku,
kureci polevka recept,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
polévka z kuřete,
kuřecí polevku,
polévka z filé,
kuřecí díly na polévku,
recepty kuřecí polévka,
kuřecí biskupy polévka,
kuřecí biskup recepty,
biskup kuřecí,
recepty-játra na pálivý způsob,
kureci polevka z biskupu,
tncz nova levné recepty ládi hrušky zmrzlina
Suroviny:
kuřecí spodní části,
mražená směs "čína",
vejce,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
sůl,
podravka,
pepř,
paprika sušená pálivá,
koření provensálské,
libeček,
petrželka
Komentáře (3)
Ještě (už), tam chybí jenom ucho Jidášovo
Stojí psáno: Po cca. 80 minutách je z vývaru vytáhneme...
Já to vidím spíše na: Necháme 80 minut táhnout, jinak nebudeme mít z vývaru co vytáhnout...