Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 609 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 4,66 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné pečené brambory bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv14
Moje poznámka
Plněné pečené brambory bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv14
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 5 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 17 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
brambory a lepek,
recepty na pečeni bez vajec,
pečené plněné brambory,
plneni brambory,
tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny,
plněné pečené brambory,
recepty z brambor,
plněné brambory,
láďa hruška plněné brambory,
brambory lepek,
brambory bez lepku,
recepty se sojanézou,
plněné brambory ládi hrušky,
recept na plněné brambory,
pečení bez vajec,
pečené plnění brambory,
plněné brambory recept,
pečené brambory,
pečení bez lepku vajec a mléka,
pečeme bez lepku recepty
Suroviny:
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
česnek,
sojanéza,
sůl,
pepř,
sýr tavený
Komentáře (3)