Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 609 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 4,66 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné pečené brambory bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv14
Moje poznámka
Plněné pečené brambory bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv14
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 15 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
brambory a lepek,
recepty na pečeni bez vajec,
pečené plněné brambory,
plneni brambory,
tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny,
plněné pečené brambory,
recepty z brambor,
plněné brambory,
láďa hruška plněné brambory,
brambory lepek,
brambory bez lepku,
recepty se sojanézou,
plněné brambory ládi hrušky,
recept na plněné brambory,
pečení bez vajec,
pečené plnění brambory,
plněné brambory recept,
pečené brambory,
pečení bez lepku vajec a mléka,
pečeme bez lepku recepty
Suroviny:
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
česnek,
sojanéza,
sůl,
pepř,
sýr tavený
Komentáře (4)