Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 309 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,16 g |
Tuky | 95,62 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 492,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Moje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 19 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 36 minutami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 46 minutami
Cuketová buchta
mamina58 před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 14 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 16 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 17 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
levne kolace,
prdop,
buchta jako koláče,
buchty recept,
kynuté buchty a koláče,
domácí buchty s tvarohem,
levne recepty na buchty,
levne kolace recepty,
koláče a buchty s tvarohem,
recepty koláče,
buchty,
recep na kolace,
levne buchty,
koláče z domácí pekárny,
recep na buchty,
buchty,kolace,
kolace plnene tvarohem,
domácí koláče,
plněné koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
cukr,
tuk hera,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
kvasnice,
sůl,
sádlo,
máslo,
olej,
povidla švestková,
mák,
vejce
Komentáře (34)
Irrena: Je to na receptu zcela nejasné, ale když děláme buchty, dáváme celá vejce , ale když koláče ze stejného těsta , tak jen žloutky a bílky použijeme navrch, aby byli lesklé. Dcerka začala dávat i do buchet jen žloutek a i buchty maže navrch bílkem. Asi to uvedu dodatečně do receptu do poznámky.