Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, bramborovými noky atd
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Moje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 17 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Jablečná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 6 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 6 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 7 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 7 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 10 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 10 hodinami
Tématické fráze:
babiččiny recepty králík na zelenině,
králík na černo recept,
králík na černo s bramborovými noky,
recepty z kralika,
recepty na králíka,
králík s perníkem,
recepty ládi hrušky králík na na zelenině,
prepasirovani,
králík v páře,
recept na králíka na černo,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
stehno králičí,
zelenina kořenová,
cibule,
máslo,
olej,
citron,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
cukr,
skořice,
rozmarýn,
tymián,
perník na strouhání,
mandle,
švestky,
víno červené
Komentáře (6)
Přidávám ještě rozinky (až po přepasírování, pokud tedy vůbec pasíruji)
(v surovinách nevidno perníku..., že by zdrhl?