Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 0,57 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, bramborovými noky atd
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Moje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 1 hodinou
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 1 hodinou
Halibut v bylinkách
brtna před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 3 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 12 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 17 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 17 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
babiččiny recepty králík na zelenině,
králík na černo recept,
králík na černo s bramborovými noky,
recepty z kralika,
recepty na králíka,
králík s perníkem,
recepty ládi hrušky králík na na zelenině,
prepasirovani,
králík v páře,
recept na králíka na černo,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
stehno králičí,
zelenina kořenová,
cibule,
máslo,
olej,
citron,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
cukr,
skořice,
rozmarýn,
tymián,
perník na strouhání,
mandle,
švestky,
víno červené
Komentáře (6)
Přidávám ještě rozinky (až po přepasírování, pokud tedy vůbec pasíruji)
(v surovinách nevidno perníku..., že by zdrhl?