Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 968 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
Tuky | 33,68 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 191,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová maxipusa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r544
Moje poznámka
Čokoládová maxipusa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r544
Nejnovější recepty
Rajčatový tataráček
Přidáno před 1 hodinou
Hráškové řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 33 minutami
Třešňový pohár
lenisekone před 34 minutami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 54 minutami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 1 hodinou
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
vendulkascake před 1 hodinou
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 7 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 14 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 14 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 15 hodinami
Tématické fráze:
cokoladova pavlova,
recept na čokoládovou pavlova recept,
čokoládové mramorování,
pavlova s čokoládovou pěnou,
dort pavlova a horkovzduch,
tak se tvoří mramorování moučníky,
tncz nova recepty gulaš do trouby,
recept na čokoládové mlsoty,
recepty pavlova levně
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
škrob,
ocet vinný bílý,
čokoláda tmavá,
kakao,
vanilka mletá,
šlehačka,
jahody,
maliny
Komentáře (10)
Děkuji všem za milé komentáře