Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 267 kJ / 4 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,46 g |
Tuky | 146,40 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 615,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvánky z Polné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5gq
Moje poznámka
Mrkvánky z Polné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5gq
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 27 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 32 minutami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 35 minutami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 3 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 4 hodinami
Tématické fráze:
mrkvánky,
recept na mrkvánky,
mrkvánky recept,
staroceske mrkvance,
celozrnné mrkvánky,
cukroví mrkvánky,
mrkváčky,
mrkvánky s tvarohem,
mrkvance z polné,
těsto na mrkvánky,
staročeské mrkvánky,
mrkvánky ze špaldové mouky,
výborné mrkvánky,
mrkvova pout polna,
mrkvánky cukroví,
recept mrkvance, řepánky,
mrkvove buchty z polné,
repanky ze sadla,
mrkvánky a řepánky,
mrkvánky ze sádla v troubě
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
žloutek,
kvasnice,
fenykl,
sůl,
sádlo,
mrkev,
cukr,
máslo,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (22)
pečou se buchty nadívané řepou smíchanou s mákem a jsou výborné
vláčné jako mrkvance
Já ostuda je znám v teoretické podobě hodně dlouho, ale ještě jsem nepekla
Existuji staroceske mrkvanky, neco jako kynute vdolky s pridanim strouhane mrkve do testa. Ovsem toto je neco uplne jineho.
spagetka:Ladi,možná Ti název připomíná"Řepánky",zní to hodně podobně