Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety pirátovo oko

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 748 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny161,53 g
Tuky45,02 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,30 g
Sacharidy19,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety jemně naklepeme a nařízneme do nich kapsu. Osolíme, opepříme i zevnitř. Do vzniklé kapsy vložíme 2 sardelová očka, nasekaný libeček, nadrobno nasekaný stroužek česneku a plátek rajčete. Krok 2: Otvor uzavřeme párátkem a zprudka opečeme na oleji z obou stran. Kotlety pak přendáme do pekáče, polijeme zbylým výpekem, přidáme lžíci másla, podle potřeby podlijeme trochou vývaru a pečeme doměkka. Krok 3: Vypečenou šťávu můžeme zahustit troškou mouky rozmíchané ve vodě. Podáváme s opečenými bramborami, nebo kroketami.

Zveřejněno 27. 3. 2014

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety pirátovo oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKDN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety pirátovo oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKDN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dělal jsem z kuřecích řízků (prsa).

jarka skrobakova: díky;-)

Jani :yes::yes:

bresta: děkuji :-)

Tak to vypadá mňamkovsky.Určitě vyzkouším při nejbližší slavnostnější příležitosti.

Hodně zajímavý recept, nikdy jsem neslyšela tuto kombinaci, určitě vyzkouším, vypadá to lákavě.:-p:yes::yes:

Krásné, pochutnala bych si:-p:-p:yes::yes:

To může být vážně dobrota:-*I ta šťávička vypadá moc dobře a já bych si pochutnala:-p:yes::-K

:yes: hm, zajímavé :-p:-):-K

Tématické fráze:
kotleta volske oko, kotlety, kotkety zajimavy recept, kotleta recept, kotleta s volskym okem, kotlety s volským okem, kotleta s volske oko, sardelová očka v receptech, kotlet rybí kost, maso piratovo oko, recepty vepřová kotleta bez kostí, recepty z kotlety bez kosti, vepřové kotlety bez kosti recept, kotleta libeček, vepřová kotleta rybí kost, tn.cz recepty

Suroviny:
kotleta vepřová, očka sardelová, máta, česnek, rajče, sůl, pepř, olej, máslo, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu