Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 339 kJ / 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,00 g |
| Tuky | 45,71 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 3,11 g |
| Sůl | 7,21 g |
| Sacharidy | 15,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená roláda se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXjy
Moje poznámka
Uzená roláda se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXjy
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 2 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 3 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 hodinami
Tématické fráze:
uzena rolada,
uzene se spenatem,
jak připravit čerstvý listový špenát,
uzené karbanátky se špenátem,
králíci rolada se špenátem,
rolada s uzeneho masa,
uzena rolada recepty,
roláda z uzeného masa,
roláda z uzeného se špenátem,
uzená roláda recept,
rolady se špenátem,
uzená roláda,
recepty uzená roláda recept,
recept na mražený špenát ochuceny,
uzene rolady,
uzena drubezi rolada,
uzená roláda z králíka,
uženena rolada,
rolada z uzenyho masa,
jak péci uzené maso?
Suroviny:
maso uzené,
vejce,
máslo,
sádlo,
mouka hladká,
strouhanka,
špenát,
Komentáře (10)