Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,34 g |
Tuky | 42,59 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 695 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 100,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Moje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 26 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 50 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 57 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 58 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná kuřecí prsíčka,
brambora nadivana,
kachní prsíčka nadívaná,
videorecepty nadívané brambory,
kruti rolka s artycoky a rajcaty,
kuřecí prsíčka nadívaná,
nadívané kuřecí prsíčka,
kureci prsa nadivan mrkvi,
nadivaná kuřecí stehna láda hruška,
štouchané brambory s kokosovým,
krůtí prsíčka stouchany brambor,
nadívaný kuřecí prsíčka,
nadívané kuřecí prsíčka videorecept,
kuřecí prsíčka podle ládi hrušky
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
sůl,
pepř,
brambory,
máslo,
pažitka,
rohlík grahamový,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
petrželka
Komentáře (4)