Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,25 g |
| Tuky | 19,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 348 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso dáme do vyšší mísy a za postupného přilévání piva elektrickým ručním šlehačem s hnětacími metlami promísíme, dokud se pivo nevstřebá a nevznikne kompaktní hmota.
Krok 2: Zapracujeme i sůl, koření a worchestrovou omáčku, přidáme nasekanou chilli papričku a nakonec nakrájené švestky (ty vmícháme už jen ručně ) a vše dáme asi na půl hodiny do lednice odležet.
Krok 3: Po této době upravíme hustotu směsi pomocí solamylu a strouhanky. Jejich množství nepřeháníme.
Krok 4: Pomocí "zmrzlinové" naběračky (aby byly porce stejně velké) a navlhčených rukou tvarujeme placičky, které vkládáme na rozpálený gril.
Krok 5: Grilujeme na středním žáru po obou stranách dozlatova.
Zveřejněno 22. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní burgr se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zv0
Moje poznámka
Pivní burgr se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zv0
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 58 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Tématické fráze:
burgr,
burgr recept,
potravina burgr,
co je burgr,
burgr jídlo,
recept na burger,
burger recept,
recept na burgery,
jak usmazit domaci burgr,
hovězí burgr recepty,
hovězí burgr,
nejlepší recepty na burgr,
jak udelat maso na burgr,
burgr recept,
hovězí burgr,recept,
burgr krůtí,
vepřový burgr na grilu recepty,
grilování burgr,
luštěnina burgr,
jidlo burgr
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
pivo světlé,
švestky sušené,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli paprika čerstvá,
solamyl,
strouhanka
Komentáře (7)
Dani,na marinády také občas používám ovocné pivo,různé příchutě,podle toho,co vařím,ale švestkové také neznám