Čínská kuchyně: KUNG PAO
Kung pao je tradiční sečuánský pokrm, který známe z asijských restaurací. Oblíbený je díky skvělé chuti a rychlé jednoduché přípravě. Maso stačí krátce zprudka opéct, přidat chilli papričky, arašídy a dochutit zálivkou ze sójové omáčky a vína.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 307 kJ / 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,81 g |
| Tuky | 11,59 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,87 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuchyně: KUNG PAO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVAP
Moje poznámka
Čínská kuchyně: KUNG PAO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVAP
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 40 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 10 hodinami
Tématické fráze:
čínská jídla recepty,
cinska jidla,
recepty na čínská jídla,
čínské jídlo,
pravé čínské kung pao,
činske kung pao,
maceny skrob,
pravé kung pao,
recept na kumpao,
nejlepší kung pao,
recept na prave kung pao,
kung pao,
kuřecí kumpao,
kumpao recepty,
čím nahradit rýžové víno,
čínské jídlo recepty,
příprava kung pao,
kung pao recept,
kumpao recept,
recepty na čínské jídlo
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
škrob,
sůl,
sádlo,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
chilli paprika čerstvá,
arašídy
Komentáře (6)
Já bych z toho takovou vědu nedělal
http://www.nytimes.com/2013/09/18/dining/gong-bao-...