Hříbky na zimu
Hledáte jiné, zajímavější a přeci velmi chutné zpracování hub? Houby ve vlastní šťávě můžete použít do čehokoli. Chuť jim zůstane, vydrží šťavnaté a budou hned k upotřebení do jakýchkoli jídel.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
Moje poznámka
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
Nejnovější recepty
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Bezé roláda s lískovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova kde rostou houby,
jak zavarit hribky,
jak zavařit hřiby,
uchování hub na zimu,
houby na kyselo zavařit,
sterilované hříbky,
zamrazení hřibů,
hříbky ve slaném nálevu,
jak zavařit houby v sadle,
jak zavařit houby na kyselo,
jak zavařit houby bez šlemu,
uchovani hribku,
rexovani hub,
houby ve slaném nálevu,
sterilované houby ve vlastní štávě,
hřiby ve vlastní šťávě,
jak uchovat hribky,
uchování hříbu,
hříbky ve vlastní šťávě,
jak zavařit křemenače
Suroviny:
houby křemenáči,
sůl
Komentáře (20)
Tyhle Tvoje houby vypadají, že budou v zimě použitelné na dost receptů, nezbývá mi, než recept zkusit