Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 611 kJ / 1 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,93 g |
| Tuky | 27,53 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 721 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 18,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Moje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 23 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 8 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 10 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 28 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 41 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 50 minutami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 1 hodinou
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pupek na divoko,
maminčiny recepty hovězí na divoko,
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
hovezi predni pupek,
hovězí bok recepty,
hovězí bok recept,
hovězí pupek na houbách,
hovězí přední bez kosti recepty,
hovězi předni na divoko,
přední pupek,
hovězí pupek,
hovezi na divoko,
recepty pupek přední hovězí maso,
recept kureci pupek,
pupek recept,
hovězí bok bez kosti recepty,
co je hovězí přední bez kosti pupek,
recept na maso predni bok,
pupek recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
brusinky sušené,
olej,
slanina,
bobkový list,
tymián čerstvý,
šalvěj,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Pro méně chápavé jsem trochu poupravila.
Ten kategorický imperativ (ačkoli s otazníkem) mě nejdřív pobavil, potom trochu rozčílil. Milá Dano, bohužel vás neposlechnu a budu si nadále zaměňovat co chci s čím chci. Naštěstí mi do toho doma nikdo nemluví a všem chutná.
jarda Kadic:také jsem maso v závorce pochopila jako náhradu,když v masně nemají pupek
na obrázku pod č:16-pupek,na obrázku po č.21-kližkahttp://www.topbeef.cz/deleni-masa
Bok bez kostí, též hovězí pupek, je část zadní čtvrtě jatečně opracované půlky jatečného skotu, tvořený hlavně svalovinou břišní stěny bez kostního podkladu.
cs.wikipedia.org
TAK Z %CEHO je vlastně maso, přední nebo zadní nezaměnujte druhy masa