Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 142,06 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 306,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Moje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 25 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
švýcarské národní jídlo ze sýra,
švýcarské vánoční cukroví,
koláčky s kypřícím práškem,
švýcarské pečivo,
svycarske rezy,
bombasticke čokoladovy zakusek,
buchta z polenty,
bombastické ořechové koláčky recept,
svicarske recepty,
koláčky s džemem,
cukroví s hruškami,
linecké cukroví s kypřícím práškem do pečiva,
linecké cukroví s kypricim s praskem do peciva,
švýcarské pečivo bez mouky,
národní recepty,
národní jídla,
švýcarské vánoční jídlo,
top recepty cukrovi moucniky kolace,
svicarske recept,
bombastické cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
mandle,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (11)
Já ještě pořád přemýšlím, v jakém stavu mají být ty mandle.
Z toho popisu není jasné, zda je mám postrouhat, nebo
pomlet na moučku, nebo posekat ???