Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 489 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,00 g |
Tuky | 225,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Moje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 11 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 14 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 18 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 8 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 10 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 11 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 11 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
zabijackova sekana,
zabijackova svickova,
sekaná svíčková,
panenska sekana,
zabijačková sekaná v bránici,
panenská svíčková sekaná,
zabijačková kuchařka,
praganda,
zabijackove recepty,
svíčková v bránici,
svíčková v bláně,
sekaná svíčková v bránici,
sekaná panenská svíčková,
svíčková panenka,
sekaná s panenskou svíčkovou,
panenská svíčková v sekané,
panenka v sekane,
zabijačkova sekana svičkova,
sekaná plněná svíčkovou,
panenská svíčková
Suroviny:
maso mleté,
svíčková hovězí,
bránice,
česnek,
praganda,
koření do mletého masa,
sádlo
Komentáře (21)
Možná se pletu, ale není to náhodou vykrojené z červené papriky??