Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 182 kJ / 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,23 g |
Tuky | 32,24 g |
Vláknina | 18,62 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 69,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky.
Krok 2: Vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Zveřejněno 2. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
Moje poznámka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 7 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 5 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 6 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 6 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 6 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 6 hodinami
Jablkový perník
collins před 8 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 11 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
boršč z králíka,
boršč z cukety,
smetanový boršč,
boršč z papriky,
boršč smetanový,
boršč cuketa,
borsc kralici,
klasický ruský boršč,
rychlý boršč,
boršč z vepřového boku,
recept borsc,
boršč mleko,
pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok,
boršč s cuketou,
boršč z králíka,
vaření-kapaní do polevky,
veprovy bok,
kapaní do polévky recept,
boršč polévky
Suroviny:
zelí,
fazolky zelené,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cuketa,
vývar hovězí,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr strouhaný,
pepř,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
spagetka: