Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 772 kJ / 902 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,40 g | 
| Tuky | 84,53 g | 
| Vláknina | 7,08 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,62 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 21,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pekáček si vymázneme olejem (sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny.
	Krok 2: V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme.
	Krok 3: Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Moje poznámka
					
				
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 46 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kyselé zelí recept, 
						
						
							kyselé zelí, 
						
						
							jak uvarit zeli, 
						
						
							uzene na zeli, 
						
						
							uzene v zeli, 
						
						
							jak uvařit kyselé zelí, 
						
						
							kysele zeli recepty, 
						
						
							kyselé zelí s uzeným, 
						
						
							kyselé zelí nejlepší recepty, 
						
						
							uzené zelí, 
						
						
							uzené a zelí, 
						
						
							pikantní zelí, 
						
						
							kyselé zelí a uzeným, 
						
						
							uzená žebra na zelí, 
						
						
							recept na kyselé zelí, 
						
						
							jak správně uvařit kyselé zelí, 
						
						
							moravské uzené maso, 
						
						
							recept kysele zeli, 
						
						
							zelí kyselé, 
						
						
							zelí uzené
						
					
						Suroviny:
						
							uzené moravské, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							rajče, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							tymián, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							pivo světlé
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (39)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne