Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 692 kJ / 3 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 683,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz s cukrem a kořením vaříme asi 10 minut, ke konci přidáme rum a nalijeme do suchých sklenic, které ihned obrátíme.
Zveřejněno 30. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Moje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 25 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybíz jako brusinky,
jak zavařit rybíz,
rybíz zavařený jako brusinky,
rybíz ala brusinky recept,
jak zpracovat rybíz,
rybíz jako brusinky recept,
jak zavařit brusinky,
jak zpracovat cerveny rybiz,
rybíz recepty,
rybíz,
zavaření rybízu,
brusinky z rybizu,
jak zavařit rybíz jako brusinky,
zavařit rybíz jako brusinky,
jak zpracovat brusinky,
recepty z rybízu,
recept na brusinky z rybízu,
rybízový kompot alá brusinky,
rybízový kompot,
rybíz ala brusinky
Suroviny:
rybíz červený,
cukr,
rum,
vanilka,
koření hřebíček,
skořice celá,
kůra citronová,
jalovec,
koření nové koření,
badyán
Komentáře (14)
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít