Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,18 g |
| Tuky | 36,74 g |
| Vláknina | 5,84 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,73 g |
| Sacharidy | 22,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Moje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 11 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 9 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 37 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
utopenci v dabelské omáčce recept,
ty nejlepší a nejchutnější moučníky,
nejlepsi toasty,
nejchutnější jídla,
dábelské tousty,
nejlepší ďábelské tousty,
směs na topinky s masem a moravankou,
ďábelské tousty recept,
tousty z hověziho masa,
nejlepší utopenci na světě,
gothaj složení,
směs na dábelské tousty bez masa,
ďábelské tousty bez masa,
´dábelské tousty z hovězího masa,
nejchutnější jídlo,
ďábelské tousty ze salámu,
dábelské tousty složení,
masová směs na topinky s moravankou,
dabelsky toast,
nejchutnější utopenci
Suroviny:
maso hovězí,
salám gothaj,
moravanka,
olej,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
hořčice,
feferonka,
omáčka worcesterová,
tabasco,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
chléb toustový máslový
Komentáře (12)
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)
Tak jsem se dostal úplně někam jinam
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?