Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 36,74 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 22,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Moje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 12 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 23 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
utopenci v dabelské omáčce recept,
ty nejlepší a nejchutnější moučníky,
nejlepsi toasty,
nejchutnější jídla,
dábelské tousty,
nejlepší ďábelské tousty,
směs na topinky s masem a moravankou,
ďábelské tousty recept,
tousty z hověziho masa,
nejlepší utopenci na světě,
gothaj složení,
směs na dábelské tousty bez masa,
ďábelské tousty bez masa,
´dábelské tousty z hovězího masa,
nejchutnější jídlo,
ďábelské tousty ze salámu,
dábelské tousty složení,
masová směs na topinky s moravankou,
dabelsky toast,
nejchutnější utopenci
Suroviny:
maso hovězí,
salám gothaj,
moravanka,
olej,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
hořčice,
feferonka,
omáčka worcesterová,
tabasco,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
chléb toustový máslový
Komentáře (12)
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)
Tak jsem se dostal úplně někam jinam
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?