Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 790 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,55 g |
Tuky | 123,09 g |
Vláknina | 51,60 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,01 g |
Sacharidy | 176,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám i papriky nakrájíme na nudličky, vejce s cibulí na kolečka, okurky na plátky.
Krok 2: Vše smícháme s fazolemi, promícháme s nálevem a necháme vychladit v lednici. Podáváme s pečivem, nejlépe domácím.
Zveřejněno 3. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strahovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVrY
Moje poznámka
Strahovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVrY
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 3 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 5 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 5 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 6 hodinami
Valašské frgály
suneno před 8 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 8 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 9 hodinami
Tématické fráze:
strahovsky fazolovy salát,
salát na svačinu,
svačinový zelný salát,
nálev na salát dijon,
recepty na saláty na svačinu,
salát ze sterilované papriky a salámu,
salát z bílých fazolí a zavináč,
okurkový salát s dijon,
sterilizovaný salát z paprik,
strakovsky salát recept,
salát na svačinu s pečivem,
pikantni salaty z uzenin,
salát ze sterilizované papriky,
salát ze sterilizovaných paprik,
salat ze sterilovanech fazoli,
studených fazolky salat,
svačinový salát,
salát ze sterilovaných bílých fazolí
Suroviny:
fazole bílé,
salám měkký,
vejce,
cibule,
paprika sterilovaná,
okurky sterilované,
hořčice,
olej,
omáčka worcesterová,
pepř mletý,
cukr,
sůl,
lák okurkový,
Komentáře (19)
Ivana Ch: vyzkoušej, pokud máte rádi luštěniny, určitě nebudeš litovat
Pro mě je tady pikantní ve smyslu výrazný
Mimochodem - uherák NENÍ měkký salám, nehodil by se sem
Nie, ja kupujem len madarský Pick (po česky uherák).
Každý si môze vysvetlit význam slova "pikantný" po svojom.
Pre mna to znamená ostrý + výrazná chut (napr. francúzska horčica Maille Dijon Originale - je ostrá a má výraznú chut, kým iné sú ostré a bez chuti - takých je väčšina).
A pikantní?
Vyzerá to, že sa predáva aj špatný (zlý).
Recept zaujímavý, len "pikantnú" zálievku z ingrediencií, ktoré uvádzate,
je podla toho, čo sa rozumie pod slovom "pikantné", nemožné vytvorit.
Zkuste, určitě litovat nebudete