Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Moje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 8 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 12 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 13 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 13 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 14 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč s jablky,
buchta s pomerančem,
kynuté buchty s jablky,
kynuté koláče s jablky,
koláč s pomeranči,
moučník s pomeranči,
jablková koláč s pomerančem,
moučník s pomerančem,
kynuté koláčky s jablky,
moučníky s pomerančem,
buchta s pomeranči,
kynutá buchta s jablky,
pomeranč kolač,
kolac s jablky,
kynute kolače plněné jablkem,
moučníky s pomeranči,
pečeme s pomeranči,
buchta s jablky a pomerančem,
kynuté koláče plněné jablky,
kynuté jablkové buchty
Suroviny:
těsto kynuté,
jablko,
pomeranče,
mouka,
cukr písek,
máslo
Komentáře (19)
dávám bodík
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.