Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,69 g |
| Tuky | 12,70 g |
| Vláknina | 9,74 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangasie si nasolíme, posypeme paprikou a provensálským kořením z obou stran. Půl pórku, rajčata, papriku a česnek pokrájíme, do pekáčku si dáme plátky másla, na něj nakrájenou zeleninu.
Krok 2: Pak přidáme pangasia, na něj druhou půlku nakrájeného pórku a dáme péct na 20 minut.
Krok 3: Po této době vyndáme pekáček z trouby, na pangasie rozetřeme kysanou smetanu a podlijeme trochu vodou, aby byla šťávička a dáme zapéct ještě na 10-15 minut.
Zveřejněno 30. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Moje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 19 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 8 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 10 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 10 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 11 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 11 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 12 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 14 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 15 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
ryba na porku,
panganus ryba,
ryba panganus,
rozmražení ryby,
uprava porku,
pangas porek,
ryba v porku,
pangasius na porku,
ryba s porkem,
vareni panganus,
jak dlouho se dusí panganus,
pangasius s houbama,
panganus na zelenině,
ryba porek rajcata,
pangas s porkem,
veprove na porku a rajčaty,
recept ryba panganus,
panganus řizek,
pangas s pórkem a rajčaty,
postup ryb recept panganus
Suroviny:
pangasius,
pórek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
česnek,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
máslo,
sůl
Komentáře (5)
Jo a když rybu vyndám z mrazáku, tak jí opláchnu studenou vodou, tím se roztaví ty ledové krusty a pak jí dost vysuším( dám do čisté utěrky a nechám jí tam než si připravím ostatní suroviny)