Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,58 g |
| Tuky | 100,82 g |
| Vláknina | 68,76 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,97 g |
| Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Moje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí sádlo,
kančí guláš,
kanci gulasek,
sádlo z kance,
gulašek z divočaka,
prase bagoun,
kanči guláše,
madarsky gulaš kančí,
recept na guláš z divokého kance,
kančí gulaši,
kanci,
mangalica,
guláš z kančího masa,
bagoun,
madarske prase,
kančí škvarky,
wikipedie kančí maso,
maďarský kančí guláš,
slanina mangalica,
škvarky z divočáka
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
slanina,
máslo,
rozmarýn,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
kmín mletý,
sůl,
celer řapíkatý,
hraška
Komentáře (17)
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.