Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 790 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,55 g |
Tuky | 123,09 g |
Vláknina | 51,60 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,01 g |
Sacharidy | 176,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strahovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVrY
Moje poznámka
Strahovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVrY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 4 minutami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 6 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 14 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 2 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 18 minutami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 45 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 14 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 16 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 16 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 17 hodinami
Tématické fráze:
strahovsky fazolovy salát,
salát na svačinu,
svačinový zelný salát,
nálev na salát dijon,
recepty na saláty na svačinu,
salát ze sterilované papriky a salámu,
salát z bílých fazolí a zavináč,
okurkový salát s dijon,
sterilizovaný salát z paprik,
strakovsky salát recept,
salát na svačinu s pečivem,
pikantni salaty z uzenin,
salát ze sterilizované papriky,
salát ze sterilizovaných paprik,
salat ze sterilovanech fazoli,
studených fazolky salat,
svačinový salát,
salát ze sterilovaných bílých fazolí
Suroviny:
fazole bílé,
salám měkký,
vejce,
cibule,
paprika sterilovaná,
okurky sterilované,
hořčice,
olej,
omáčka worcesterová,
pepř mletý,
cukr,
sůl,
lák okurkový,
Komentáře (19)
Ivana Ch: vyzkoušej, pokud máte rádi luštěniny, určitě nebudeš litovat
Pro mě je tady pikantní ve smyslu výrazný
Mimochodem - uherák NENÍ měkký salám, nehodil by se sem
Nie, ja kupujem len madarský Pick (po česky uherák).
Každý si môze vysvetlit význam slova "pikantný" po svojom.
Pre mna to znamená ostrý + výrazná chut (napr. francúzska horčica Maille Dijon Originale - je ostrá a má výraznú chut, kým iné sú ostré a bez chuti - takých je väčšina).
A pikantní?
Vyzerá to, že sa predáva aj špatný (zlý).
Recept zaujímavý, len "pikantnú" zálievku z ingrediencií, ktoré uvádzate,
je podla toho, čo sa rozumie pod slovom "pikantné", nemožné vytvorit.
Zkuste, určitě litovat nebudete