Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 39 minutami
Povidla
jana.smajclova před 1 hodinou
Švestková povidla
MAMA9903 před 7 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 8 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 9 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 9 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybízová omáčka k masu,
omáčka ke zverine,
omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky k pečenému masu,
pikantní omáčka,
pikantní švestková omáčka,
malinová omáčka,
rybízová omáčka ke zvěřině,
malinová omáčka k masu,
švestková omáčka ke zvěřině,
švestková omáčka k masu,
rybízová omáčka,
pikantní švestková omáčka k masu,
černá omáčka,
černá omáčka k masu,
pikantní rybízová omáčka,
studené omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky,
omáčka k zvěřině,
svestkova omacka zverina
Suroviny:
džem malinový,
marmeláda rybízová,
hořčice plnotučná,
jalovec,
víno červené,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (5)