Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,48 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Moje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 17 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 25 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 2 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborova polevka,
bramborová polévka recept,
bramborová omáčka s klobásou,
polévka s klobásou,
aby se smetana nesrazila,
bramboračka s klobásou,
aby se polévka nesrazila,
bramborova polivka,
aby se zakysaná smetana nesrazila,
slovenská bramboračka,
bramboračka s hlívou,
bramboračka se smetanou,
polévka z klobásy,
recepty z klobás,
recept slovenská bramboračka,
brmborova polevka,
slovenská bramborová polévka,
polévky recepty,
recept bramborová polévka,
polevka bramboracka
Suroviny:
brambory,
cibule,
bobkový list,
sůl,
voda,
klobása pikantní,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná
Komentáře (48)
Magdalenko
Elizo
A polévka je krásná, ukládám. +
Možno mám úplne iné predstavy o bramboračke ako ona...
a Helča (neregistrovaný/á) - pokud mi tyto ingredience neseděj, tak NA TO ANI NEKLIKNU, NEBO KLIKNU, PŘEČTU, ALE NEZAUJME MĚ, TAK JDU DÁL...nemusím přece reagovat, když jsou lidi, kterým to chutná .. já třeba nesnáším jakoukoli rýži nasladko, a taky se k tomu nevyjadřuju a podobné recepty prostě ignoruju...,nejvýš napíšu,že muž se po tom může utlouct, já ne...
Bramboračka má byť bramboračka, zrejme zelňačka má byť zelňačka, fazolačka má byť fazolačka, atď...
My občas kupujeme klobásy, uzené a špekáčky u soukromého uzenáře ve Veselí nad Lužnicí, který nevede maso, jen uzené a věnuje se takovým lahůdkám a ty jsou nepopsatelné a ta vůně...já musím pryč, chytá mě děsná chuť
Tu možnost koupení kvalitních klobás ti taky docela závidím, i když někdy v nasně u Lídla se dají koupit velmi dobré právě ze Slovenska (ale ne pokaždé)
Už jste zjistila co s tou sušenou cibulí?