Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 555,52 g |
| Tuky | 261,52 g |
| Vláknina | 5,90 g |
| Cholesterol | 6,23 g |
| Sodík | 14,21 g |
| Sůl | 33,90 g |
| Sacharidy | 48,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme.
Krok 2: Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme.
Krok 3: Kabanos a uvařena vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a vše promícháme.
Krok 4: Přidáme syrová vejce, očištěná a nakrájená drůbeží játra a opět promícháme. Podle potřeby přidáme asi 1dcl vývaru z kůže a podle chuti přisolíme.
Krok 5: Směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme 20 minut na jedné a 20 minut na druhé straně.
Krok 6: Po uvaření necháme tlačenku vychladnout.
Zveřejněno 4. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Moje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček
HelenaR před 31 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 1 hodinou
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 2 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 3 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 12 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 15 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 15 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí tlačenka,
krůtí tlačenka,
krůtí tlačenka recept,
kuřecí tlačenka recept,
tlačenka recept,
tlačenka,
tlačenka ze slepice,
kuřecí tlačenka klasická recept,
recept krutí tlačenka,
tlačenka kuřecí,
tlacenka z drubeziho masa,
recept na krůtí tlačenku,
drůbeží kůže,
recept kuřecí tlačenka,
tlacenka z kurete,
drůbeží tlačenka-recept,
drubezitlacenka,
recepty kureci tlacenka,
hydinova tlacenka,
drubeží huspenina
Suroviny:
maso drůbeží,
vejce,
vejce,
kabanos,
pepř,
sůl,
majoránka,
kmín drcený,
koření grilovací,
vegeta,
játra drůbeží,
kůže vepřová
Komentáře (11)
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
Nashledanou.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu