Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,21 g |
| Tuky | 23,14 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 26,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Moje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 11 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 53 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
topinambury recepty,
topinambur recepty,
recepty z topinambury,
topinambury recept,
recepty z topinambur,
příprava topinambur,
topinambury,
topinambury příprava,
topinambur recept,
těstoviny z topinamburu,
topinabury,
jak uvařit topinambury,
co je topinambur,
recept na topinambury,
recepty na topinambury,
pomazánka z topinambur,
recept z topinambur,
zapékané topinambury,
topinambury-recepty,
topinambur
Suroviny:
květák,
topinambur,
vejce,
bílek,
mléko,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
strouhanka
Komentáře (11)
...nevím zda okopanina? píšou že slunečnice, leč okopávat lze kdeco a kdekoho
U nás to máme jako okrasnou rostlinu už desítky let a jen jednou jsem ty hlízy zkusil uvařit...
Ja ich nepestujem, nosí mi ich kamarát, chrúmeme surové.
Za mlada je pěstoval můj táta a já je jedl syrové(oloupané) - připomínají trochu kedlubny. Já je taky, asi před dvaceti lety, pěstoval ale už mi tak nechunaly. Recept jsem tenkrát našel jen "vařené ve smetaně" - ani jsem ho nezkusil. Tenhle bych určitě vyzkoušel.