Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 3,27 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 86,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdřív si připravíme marmeládovou zavářku - v kastrůlku povaříme marmeládu, přidáme brusinky nebo rybíz a namleté koření na Svařáka a povaříme asi 5 - 10 min, než směs zhoustne.
Krok 2: Poté si osmahneme cibulku, na ní dáme maso, osolíme, a když je maso osmahlé, dáme k němu papriku a pridáme marmeládovou zavářku. Připepříme a povaříme jako guláš, až je maso měkké.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Moje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 39 minutami
Uherská pěna
Daami před 1 hodinou
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 3 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
mražený rybíz,
marmelády z mraženého ovoce recept,
marmelád,
cena teleciho masa,
meruňkový guláš,
recept na marmeladu z mrazeneho ovocem,
sklenice na marmelády,
svařené víno s ovocem,
jak dlouho trvá vaření jahodového džemu,
co z mrazeneho rybizu,
maso marmeláda,
co z marmelády,
co do marmelady,
zavarky marmelady,
jahodová tapenáda,
telecí brusinky,
marmoška recept,
svařené víno vitana,
vitana koření na svařák,
recept z mraženého rybízu
Suroviny:
maso telecí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jahodová marmeláda,
brusinky,
koření na svařené víno,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (6)