Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 3,27 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdřív si připravíme marmeládovou zavářku - v kastrůlku povaříme marmeládu, přidáme brusinky nebo rybíz a namleté koření na Svařáka a povaříme asi 5 - 10 min, než směs zhoustne.
Krok 2: Poté si osmahneme cibulku, na ní dáme maso, osolíme, a když je maso osmahlé, dáme k němu papriku a pridáme marmeládovou zavářku. Připepříme a povaříme jako guláš, až je maso měkké.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Moje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 5 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 5 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mražený rybíz,
marmelády z mraženého ovoce recept,
marmelád,
cena teleciho masa,
meruňkový guláš,
recept na marmeladu z mrazeneho ovocem,
sklenice na marmelády,
svařené víno s ovocem,
jak dlouho trvá vaření jahodového džemu,
co z mrazeneho rybizu,
maso marmeláda,
co z marmelády,
co do marmelady,
zavarky marmelady,
jahodová tapenáda,
telecí brusinky,
marmoška recept,
svařené víno vitana,
vitana koření na svařák,
recept z mraženého rybízu
Suroviny:
maso telecí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jahodová marmeláda,
brusinky,
koření na svařené víno,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (5)