Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Moje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 9 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 10 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 11 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka kulajda dia,
friko s koprem,
polévka friko,
google bednáreček fotky,
durčina kulajda,
durčina.sk,
houbove friko,
podkrkonošská polévka,
houbové friko s koprem,
polévka mušle kopr,
polevka vejce brambory smetana houby,
ruzne cukrovi dia
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby sušené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
vejce
Komentáře (6)
Existují různé varianty, někdy bez cibule a ostatního aromatického koření. Chuť dávají především houby.