Čínská kuchyně: KUNG PAO
Kung pao je tradiční sečuánský pokrm, který známe z asijských restaurací. Oblíbený je díky skvělé chuti a rychlé jednoduché přípravě. Maso stačí krátce zprudka opéct, přidat chilli papričky, arašídy a dochutit zálivkou ze sójové omáčky a vína.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 307 kJ / 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,81 g |
| Tuky | 11,59 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,87 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuchyně: KUNG PAO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVAP
Moje poznámka
Čínská kuchyně: KUNG PAO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVAP
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 20 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 11 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 36 minutami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 55 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 3 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 4 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 6 hodinami
Kapří hranolky
loing před 15 hodinami
Tématické fráze:
čínská jídla recepty,
cinska jidla,
recepty na čínská jídla,
čínské jídlo,
pravé čínské kung pao,
činske kung pao,
maceny skrob,
pravé kung pao,
recept na kumpao,
nejlepší kung pao,
recept na prave kung pao,
kung pao,
kuřecí kumpao,
kumpao recepty,
čím nahradit rýžové víno,
čínské jídlo recepty,
příprava kung pao,
kung pao recept,
kumpao recept,
recepty na čínské jídlo
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
škrob,
sůl,
sádlo,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
chilli paprika čerstvá,
arašídy
Komentáře (6)
Já bych z toho takovou vědu nedělal
http://www.nytimes.com/2013/09/18/dining/gong-bao-...