Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,69 g |
Tuky | 111,45 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 66,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Moje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Makronky
Přidáno před 1 hodinou
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 14 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Didi1 před 24 minutami
Obalovaný květák
radekfiala před 25 minutami
Pečené plněné papriky
danava před 28 minutami
Celerový salát na chlebíčky
kacaba10 před 48 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dada66 před 54 minutami
Vláčný makovec-makovník
Pahak před 1 hodinou
Hrnková bábovka
eVecernice před 1 hodinou
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Petem před 1 hodinou
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
jahodová omáčka,
jahodová omáčka recept,
jahodova omacka k masu,
omáčka z jahod,
recepta ze sýra,
smaženy hermelin recept,
hermelín s brusinkovou omáčkou,
jahodová omáčka na maso,
recept na smaženy hermelín,
ovocné knedlíky s jahodovou omáčkou,
recept na jahodovou omáčkou,
jahodové omáčky,
se sušenými jahodovými,
hermelin s marmeladou,
top recepta,
smaženy hermelin s malinama,
kokosove mlieko hermelin,
brusinky-omáčka,
smažen hermelín
Suroviny:
jahody,
sýr hermelín,
cukr želírovací,
vejce,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (11)