Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky a servírujeme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Moje poznámka
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
mikulášské brambory fialové,
králičí maso na tymiánu,
náhrada brambor,
králičí závitky,
pečená zelenina,
recept na králičí hřbet vykoštěné,
fialové brambory,
králičí rolka,
fialové brambory recept,
kràlík s pečenou zeleninou,
náhrada za tymian,
kralici maso s tymián,
mikulášské brambory recepty,
králík na tymiánu,
veprove kotlety s pecenou zeleninou,
králičí stehna zlín,
králičí hřbety recept,
mikulášské brambory,
barva hotového králičí maso,
králičí hřbet na hořčici a tymiánu
Suroviny:
hřbet králičí,
šunka sušená,
brambory,
brambory,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
cibule,
hořčice dijonská,
tymián čerstvý,
pesto,
máslo,
olej olivový,
sůl,
zelenina
Komentáře (14)
Aničko - tak pro zlobivé děti, jo
Děkuji za odkaz na fialové brambory
Fialove brambory jsou chutove stejne, maji jen malinko jinou strukturu a urcite i vyssi cenu. Rozhodne jsi udelala neco pro sve zdravi. Antokyany, ktere obsahuji, jsou v nich to nejdulezitejsi a zajimave je, ze se jedna ne o hybrid, ale o autoktoni rostlinu, tudiz pri pestovani se nemusi pouzivat tuny chemie.
Jana Pá: díky
Ale fakt, že zelený nebo fialový květák byl zajímavý jen kvůli barvě
Jo, Maru, v ingrediencích máš 2x brambory - schválně, jako náhradu za ty fialové?