Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 899 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,75 g |
Tuky | 65,42 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 83,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nro
Moje poznámka
Houbový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nro
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
houbový krém,
polévka houbový krém,
houbový krém recept,
houbový krém z mražených hub,
houbový krém - recepty,
recept na houbový krém,
houbový krém polévka,
recept houbovy krém,
recepty houbový krém,
houbovým krém,
hobovy krem,
recept polévka houbový krém,
hribovy krem polevka,
houbový krém recepty,
houbovi krem,
houbovykrem,
houbové krem,
hřibová polévka ze zmrazenych hribu,
dietni houbovy krem,
recepty-houbový krém
Suroviny:
máslo,
cibule,
houby lesní,
mouka hladká,
brambory,
mléko,
sůl,
pepř,
chléb toustový,
olej
Komentáře (9)
zizala:
Ty podobné můžeš odstranit
rozmarynaH: To jsem netušil že je od Anthonyho Bourdaina