Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,83 g |
Tuky | 5,97 g |
Vláknina | 84,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 241,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnqE
Moje poznámka
Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnqE
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborovocelerove pyre,
jablkové pyré recept,
řapíkatý celer pyré,
bramborovo celerove pyre,
jablkovo celerové pyré,
vaříme se šalvějí,
pyré z rapikateho celeru,
recept bramborové pyré,
vařímecelerove pyre,
pyré z celeru a jsblks,
recepty celerové pyré,
jablecno celerove pyre,
bramborové pyré recepty,
bramborové pyré recepty,
bramborovo celerové pyré pečený,
pyre z celeru a jablek,
palačinky s jablky podle ládi hrušky
Suroviny:
brambory moučné,
celer,
mléko,
máslo,
sůl,
celer,
jablko,
šťáva citronová,
víno bílé,
cukr hnědý,
sůl,
šalvěj
Komentáře (3)