Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,40 g |
Tuky | 2,94 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibuli dozlatova, zasypeme paprikou a hned přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Po chvilce přidáme lžíci koření Divočina, pár kuliček nového koření a bobkový list.
Krok 2: Když je maso opečené, zalijeme ho 3 dcl červeného vína a 2 dcl vody.
Krok 3: Přiklopíme a dusíme do změknutí (cca 1 hodinu). Zahustíme moukou rozmíchanou s vodou. Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 2. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí guláš na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8gl
Moje poznámka
Srnčí guláš na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8gl
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 5 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 46 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 50 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
srnčí guláš,
srnčí na víně,
guláš recept,
srnčí kýta na červeném víně,
jeleni gulas na vine,
gulas na vine,
recepty z divočiny,
divočina na víně,
guláš,
srnci na cervenem vine,
srnčí kýta na víně,
srnčí guláš recept,
recepty divočina,
nejlepší srnčí guláš,
srnčí kýta recepty,
guláš z divočiny,
nejlepší recepty ze srnčího,
srnci maso recepty,
nejlepší jelení guláš,
divočina recepty
Suroviny:
kýta srnčí,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
koření divočina,
víno červené
Komentáře (18)
Všem doporučuji 👍👍👍
www.ceska-zverina.cz
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný