Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 688 kJ /
881 kcal
Bílkoviny72,44 g
Tuky58,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,68 g
Sacharidy17,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Krok 2: Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou, (tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme. Krok 3: Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.

Zveřejněno 22. 7. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Recept mě inspiroval v časopise Glanc i když jsem ho dost upravila po svém.

Výborný, nic víc není třeba dodávat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoY0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoY0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak tohle je také skvělý recept, ozkoušený a výtečný. :-) Moc jsme si pochutnali.

Terko, tak to mám opravdu radost, že jste si pošmákli a ještě děkuji za připomenutí, už jsem to dlouho nedělala, budu muset zopáknout;-)

Vynikající recept. Jen mi bylo líto, že by zbytek smetany pak letěl do koše, takže jsem vzala celou smetanu a v ní jsem rozmíchala 6 vajec. Všichni jsme si moc pošmákli :yes:

Elisa194:velmi děkuji, to vždycky potěší;-)

moc povedený receptík, opravdu vynikající jídlo :yes: uděluji bodík ;-)

tak nevím co dnes udělám,tolik dobrých receptíků no zatím si ho ukládám;-)+1:yes:

Bibinko, hmmmmmm tak tohle určitě také můžeme:yes::-D

Ja toto robievam podobne - hovoríme tomu francúzske zemiaky s rybou - nedávam Majolku® iba zalievam so smotanou a vajíčkami.
:yes:

Safirah:tak to jsi mě potěšila a koukám, že si se i zaregistrovala, to je fajn;-)

tak před chvilkou jsme dopapali a je to teda luxusní bašta. Určitě ji budu dělat opakovaně.:yes:

Děkuji za další tip, jak udělat pangasiuse. Máme ho moc rádi, ale už mi docházela inspirace.;-) Zrovna se mi zapéká v troubě a už jsem zvědavá jak bude chutnat.

Díky Bibinko,bylo to výborné a jednoduché.Dělala jsem dva pekáčky a byla pochvala.Ta patří Tobě.:yes::yes::-p:-))

Jaruško18, ano, ano brambory syrové:-!Ono se to upeče společně stejně dlouho. Tak dobrou chuť;-)a potěšilo mě, že jsi si vybrala můj recept-díky;-):yes:

Bibinko,brambory jsou asi syrové,že?Dneska vyzkouším.Máš moc hezké fotky.Dávám bodík a dík za recept.:yes::yes::-)):-p

Tak Bibinko právě jsme dojedli "Pangasiuse s tatarkou"bylo to báječné jídlo,moc jsme si pochutnali ale na nás dva toho bylo nějak moc, takže bude ještě k večeři.Posílám bodíka.:-p:-K:yes:

Miszo, super, udělala jsi mi radost, že jste si pochutnali;-):yes:

Bibinko, vyzkoušeno a snězeno do posledního drobečku:-*:yes: Skvělé papání. Díky:-K;-)

Míšo, tak písni, jak chutnalo, jsem potěšená, že sis ho vybrala;-);-)

Bibinko, teď jsem tu objevila tento recept. Vypadá to hodně jedle a zítra vyzkouším. ;-) Bodíka dávám už teď:-K

Tak tady je všechno, co nám chutná. Určitě vyzkouším :yes:

Tématické fráze:
losos s Majolkou®, kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty, ryba s tatarkou, Majolka®, pangasius na kmíně, masove recepy, losos s tatarkou, recepty s tatarkou, recepy losos, tatarka, recepy vánoční cukroví, časopis glanc recepty, pangas na kmíně, jak dlouho péct pangasiuse, pangasius zapeceny s Majolkou®, brambory s tatarkou, řízky s Majolkou®, aljašská treska recept, pangasius recepty, treska s tatarkou

Suroviny:
pangasius, brambory, smetana, vejce, sýr tvrdý, majolka, koření na ryby, kmín celý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu