Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 518 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,06 g |
Tuky | 48,05 g |
Vláknina | 30,87 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 47,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o2z
Moje poznámka
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o2z
Nejnovější recepty
Cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 14 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 16 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
zlataaak před 1 hodinou
Játrová omáčka
Wenaneta před 2 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 4 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 11 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 15 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 17 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kyselé zelí a cukrovka,
křimické zelí recept,
příprava kyselého zelí,
kyselé zelí recept,
jak zahustit kyselé zelí,
křimické zelí,
kysele zeli priprava,
sudové zelí,
jak uvarit kysele zeli,
kýselé zelí,
cukrovka a kyselé zelí,
zelí kyselé na cukrovku,
křimické zelí recepty,
kyselé zelí na cukrovku,
recept na krimicke zeli,
sudové zelí recept,
kyselé zelí do sudu,
kysane sudove zeli,
recepty na kysele zeli,
příprava kyselé zelí
Suroviny:
zelí,
cibule,
bok uzený,
voda ze strouhaných brambor,
koření nové koření mleté,
bobkový list mletý,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sádlo,
sůl
Komentáře (38)
Dajda: dík, určitě někdy zkusím, i když jako DIA je zcela nevhodné.
A ještě připomínka - když nebudu mít vodu ze syrových brambor, dá se zahustit br.škrobem Solamyl, i když já raději zahušťuji trochou mouky.
Motto: S blbcem se nikdy nepři - někdo by si nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl
Já mám také jedno motto. Těžko se bavit s volem o neděli, když ho v sobotu zabijou.
Tím nechci nikoho urazit, ať si to na sebe nikdo nevztahuje, ale píši, čeho se držím celý život já
I když souhlasím s tím, že by fotky mohly být lepší, ale nutné nejsou.
Pokud sem někdo píše, tak asi musí mít počítač, těžko by to sem šlo vložit z klasického psacího stroje a na to, aby někdo fotil digitálním foťákem, nebo pokud jsou fotky z mobilu, tak nepotřebuje internet. To jsi tedy poněkud mimo !
A i na mobil, není problém něco vyfotit víckrát a použít.
Je asi těžké pro někoho, kdo tyto potíže nemá, představit si, že někdo prostě čistou fotku neudělá, ani kdyby se postavil na hlavu. Není to vždy otázka vůle
Já jen napsala že by to chtělo lepší fotky, recepty jsou fajn, ale třeba tohle zelí v hrnci, nebo ten hovězí pupek, to opravdu vypadá hodně nejedle.
tejaja: Já nikomu nebráním v tom, aby napsal svůj názor, toho jsem opravdu daleká, ale proč bych nemohla vyjádřit já ten svůj?
Vůbec nechápu, proč se autorovi podsouvá, že má hospodu www.toprecepty.cz/recept/41498-brabci--ze-%E2%80%9Eslajfu%E2%80%9C/ a tu si tady propaguje. Holt Praha nebo Košice nejsou tak originální jako hájovna Šlajf! Autor si to vymyslel hezky, každý hned ví, čí je to recept!
Reklama? Asi neééé
No, já ten název chápu jako povedený ©
Někteří tak mají signované své názvy a "někdo" podobným způsobem své obrázky
S těmi fotkami to je těžší. Ne každý má slušný foťák nebo mobil a ne každý umí fotit tak, aby to mohlo jít rovnou na výstavu. Já myslím ale, že se každý učíme. Nikdo učený z nebe nespadl. Dejme tomu šanci. Moje první fotky bych taky nejradši přefotila a takových nás tu je víc
S jedním však souhlasím, fotky by potřebovaly trochu více estetiky.