Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 683 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 89,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71mA
Moje poznámka
Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71mA
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 7 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 16 minutami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Ořechová bábovka
SUMAVA před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 4 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 5 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 7 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 7 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 7 hodinami
Tématické fráze:
sváteční losos,
losos podle babici,
recept na cabatu,
s italem v kuchyni losos,
recept na lososa,
losos s italem v kuchyni,
losos recepty apetit,
losos podle babičky,
těstoviny s brokolicí a lososem apetit,
losos v kuchyni,
recepty od itala,
recept na kabátu,
testoviny s lososem apetit,
recepty babičky s lososem,
recepty ital,
ital vaření,
recept losos,
losos recept apetit,
je lepsi mrazeny nebo cerstvy losos,
recepty na lososa s fettuccine
Suroviny:
losos,
víno bílé,
olej olivový,
sůl,
smetana 33%,
rozmarýn
Komentáře (12)
A k receptu, lososa my rádi, jiný než čerstvý a z Pacifiku nekupujem, ten na farmě chovaný je přibarvovaný. Hurá další recept do repertoáru. Děkuju Petře, BOD samozřejmě přidávám.