Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,70 g |
Tuky | 13,69 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 14,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Moje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
sekaná mozaika,
mozaika z mletého masa recept,
sekaná se šlehačkou,
kuřecí mozaika,
mozaika z mletého masa,
masová mozajka,
masová roláda pečená v srnčím hřbetu,
hovězí mozaika,
mozaika z vepřového masa,
jak upéci sekanou,
sekana s mozaikou,
kuřecí roláda pečená ve formě na srnčí hřbet,
mozaika,
mozaika recept,
jak upéci dobrou sekanoui,
masová roláda pečená ve formě,
sekana v královské formě,
jak upéci dobrou sekanou,
uzená mozaika,
masová sekaná se žampiony
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
prsa kuřecí,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
sůl,
vejce,
pepř,
majoránka,
mandle sekané,
šlehačka,
škrob kukuřičný,
žampióny
Komentáře (12)