Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masová mozaika

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 1. 2010 16:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 017 kJ / 243 kcal
Bílkoviny15,70 g
Tuky13,69 g
Vláknina0,01 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy14,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U tohoto receptu je výhoda, že je vše rychle pečené, nemusíte se s tím tvarovat, i když kdo chce, může upéci např. ve formě na srnčí hřbet. Díky šlehačce je pěkně šťavnatá a hezky se v ní vyjímají kousky masa, žampionů. Příloha brambory v jakékoliv úpravě, dobrá je i s čerstvým chlebem. Pokud chcete, můžete část kuřecího masa nahradit masem uzeným, např pleckem nebo krkovičkou. Fantazii se meze nekladou, čím více surovin, tím je mozaika pestřejší. Doufám, že vám přijde k chuti :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

yanull

12. 1. 2010 10:02

Midli, té šlehačky bych se tolik nebála, z větší části je tam maso hovězí, když nameleš do sekané bůček, jsou to také kalorie, tady máš ještě žampiony, v tom se to opravdu ztratí, ale přidá na chuti.:-) Děkuji všem za bodíky a pokud si upečete, přeji, ať si pochutnáte :-p:-):-K

Midla

12. 1. 2010 09:33

To se mi líbí. Teda ta šlehačka, to je kalorií jak pro horníky, ale o víkendu pojedeme asi na běžky, tak to udělám možná s sebou, když to vyběháme po lese. Dávám bod i za inspiraci

cardanka

12. 1. 2010 09:29

Dobrota:-pukládám a posílám 13.bodík;-):yes:

bara.it

12. 1. 2010 08:02

Nadhera, a to s tou placickou na ochutnani se mi moc libi. Nikdy jsem to ani u sekane nedelala a byla to vzdy sazka do loterie.:yes:11:yes:

Sodovka

11. 1. 2010 22:55

To je přímo královský recept:yes::yes::yes:. Musím vyzkoušet.Již teď posílám :yes: + 10.

Gabina

11. 1. 2010 18:49

Vypadá to šmakózně :yes: Já když chci ochutnat mleté, udělám miniaturní placičku na talířek a dám do mikrovlnky na půl minuty až minutu. Pak ochutnám a případně doladím chutě.

spagetka

11. 1. 2010 17:57

:-p:yes:

JanaDorazinova

11. 1. 2010 17:24

Jani, bomba recept!:-p Krásně to vypadá, to musím zkusit!!;-)

pipre

11. 1. 2010 17:16

Moc se mi recept zamlouvá. Sekanou se šlehačkou jsem dělala a byla skvělá, jemná a tato bude jistě také dobrá.:yes:+4.

BILKOVAI

11. 1. 2010 17:04

No to je dobrý nápad-mleté maso a do toho kousky kuřecího. To musím vyzkoušet. Máme moc rádi pokrmy z mlatéh masa:-p:-K:yes:

ruzena

11. 1. 2010 16:22

To může být dobré:-pposílám bodík:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná mozaika mozaika z mletého masa recept sekaná se šlehačkou kuřecí mozaika mozaika z mletého masa masová mozajka masová roláda pečená v srnčím hřbetu hovězí mozaika mozaika z vepřového masa jak upéci sekanou sekana s mozaikou kuřecí roláda pečená ve formě na srnčí hřbet mozaika mozaika recept jak upéci dobrou sekanoui masová roláda pečená ve formě sekana v královské formě jak upéci dobrou sekanou uzená mozaika masová sekaná se žampiony

Suroviny: maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, prsa kuřecí, slanina uzená, cibule, česnek, sůl, vejce, pepř, majoránka, mandle sekané, šlehačka, škrob kukuřičný, žampióny

TopRecepty.cz

Masová mozaika

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8r6