Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 607 kJ / 3 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,75 g |
Tuky | 198,25 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 303,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pro dobrou náladu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1xr
Moje poznámka
Chléb pro dobrou náladu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1xr
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
z čeho se skládá droždí,
z čeho se skládá kvásek,
z čeho se skládá chleba,
pro náladu.cz,
recepty na domácí chleba s anglickou slaninou,
z čeho se skládá kvásek na chleba,
z čeho je droždí,
chleba s droždím,
domacipekarny.doma.cz,
kde koupit kvásek,
z ceho se sklada kvasek na chleb,
pecivove smesi pro domaci pekarny,
z ceho se sklada chleb,
chléb s droždím,
domácí pekárna recepty na chleba s anglickou slaninou,
z ceho se skladaji kvasnice,
s čeho se skládá droždí,
kváskový chleba s droždím,
domácí droždí,
domácí chleba bez droždí
Suroviny:
voda,
kvásek,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
slanina anglická
Komentáře (35)
Všeobecně pro pečení v pečce platí, že na 500 g mouky se dává 10, max.14 g droždí.
Miri, škvarečky z anglické dávám i s tukem - proto tam jiný není.
Čistě kváskový chleba (bez droždí) je náročný na čas, proto se přidává i droždí. To nám vykyne chlebík, kvásek mu jen pomůže, ale ten se zase hodně podepíše na lepší chuti a trvanlivosti chleba. Takže droždí i kvásek.....