Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 934 kJ / 4 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,17 g |
| Tuky | 145,52 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 716,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme vejce s medem, přidáme nastrouhanou na jemno mrkev, rozpuštěný tuk a nescezené rozinky.
Krok 2: Pak přidáme mouku s kypřícím práškem a důkladně promícháme.
Krok 3: Těsto by mělo být husté ale pořád tekoucí.
Zveřejněno 5. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWEL
Moje poznámka
Mrkvový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWEL
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový koláč,
mrkvový koláč ze špaldové mouky,
carot cake,
mrkvová buchta špaldová mouka,
carrot cake recept,
mrkvový koláč s citrónovou polevou,
kolač,
carrot cake,
mrkvové koláčky,
mrkvový dort,
mrkvovy moucnik,
mrkvové řezy,
mrkvovej kolac,
mrkvový buchta,
mrkvovy kolac s orechy,
moučníky z mrkve,
mrkvová buchta s mascarpone,
mrkvový,
mrkvové recepty,
mrkvová buchta ze špaldové mouky
Suroviny:
vejce,
med,
mrkev,
cukr,
tuk,
mouka hladká,
kypřící prášek,
rozinky,
rum,
tuk,
mouka
Komentáře (26)
Dobrej, dnes udělala váš mrkvový koláč,ale byla jsem trochu zklamaná,protože je tak trochu dusivý,k čaji bude dobrý,poctivě jsem vše odvážila,tak jsem neudělala žádnou chybu.
Rozhodně tam nedávejte Heru, ale máslo!!
Citrónová poleva :
200 g práškového cukru, 2 lyžice citronóvej šťavy, 1 bielok
Miešať do zhustnutia.
Chystám se na něj
Můžu potvrdit že je to moc dobré, mrkev tam proti očekávání není cítit.
Pokud jde o tuk, tak my dáváme máslo. Jsme silně zaujati proti všem chemikáliím. No a když chcete udělat z oleje pevnou hmotu tak se to bez té chemie neobejde, žejo.