Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 643 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 346,22 g |
Tuky | 148,46 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 12,46 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařenými brambory a kompotem nebo salátem. Při zakrojení dát pozor na horký vnitřek!
Zveřejněno 17. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí mandlové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvqy
Moje poznámka
Kuřecí mandlové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvqy
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 19 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 6 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 10 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 10 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 10 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 11 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 12 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky v mandlích,
řízky obalené v mandlích,
kuřecí řízek v mandlích,
řízek v mandlích,
řízky v mandlích,
kuřecí v mandlích,
kureci na mandlich,
řízek obalený v mandlích,
mandlový řízek,
rizky na mandlich,
řízeky v mandlích,
mandlové závitky,
kureci obalene v mandlich,
řízek mandle,
kuřecí řízek s mandlemi,
mandlovy kureci rizek,
uprava drubeze smazenim,
kurecí v mandlové krustě,
rizek v mandlové kruste,
kureci na madlich
Suroviny:
mandle,
prsa kuřecí,
máslo,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (16)